جدیدترین اخبار بشقاب پرنده های را در این وب سایت مشاهده کنید...
تاریخ : شنبه 27 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

 سلام دوستان...

فروم وبلاگ فعال شد ...

 4  تا انجمن ساختم که اگه شما همت کنید عضو شید تا تعداد کاربرای انجمن ها هم بیشتر شه ، انجمن های بیشتری هم به پیشنهاد خودتون میسازم ...

 با عضویت در سایت هم از امکانات بیشتر بهره مند شوید هم از انجمن ها استفاده کنید تا طرفداران مربوط به موضوعات خودتون رو 

پیدا کنید .  

انجمن ها : 

1- روئیت یوفو ها  :  اگر اخبار جدید درباره دیده شدن بشقاب پرنده ها توسط مردم دارید، در این انجمن پست کنید.

2- اخبار ماوراءالطبیعه : اگر اخبار جدید در رابطه با متافیزیک ، ارواح،تناسخ،تله پاتی ، کینزی و .. دارید در این انجمن پست کنید.

3-مشاهدات شخصی : اگر خودتان یوفو ها ، فرازمینیان ، ارواح،جن و پری و ... را مشاهده کردید با توضیح کامل و  با عنوانی هیجان برانگیز پست کنید.

4- موجودات ناشناخته : هرگونه اطلاعات در رابطه با پریان ،هیولا ها ،ساسکواچ ها،انواع ارواح و ... دارید در این انجمن پست کنید .

آدرس صفحه ورود به فروم وب سایت  :  http://elifo.loxblog.com/forum/


|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ : پنج شنبه 18 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

با پیشرفت علم در قرن اخیر، حال دیگر می‌توانیم پاسخ‌های روشن تری را درباره حیات و احتمال وجود آن در کیهان بیابیم. با احتساب شماره تخمینی سیارات عالم، دانشمندان محاسبه کرده‌اند احتمال اینکه ما تنها باشیم و به جز زمین در سراسر کائنات نشانی از حیات نباشد یک در ۱۰۰ میلیون است.

در هر کهکشانی مانند راه شیری ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد ستاره وجود دارد و کیهان‌شناسان تخمین می‌زنند ۴۰۰ میلیارد کهکشان در عالم موجود است بنابراین پذیرفتنی نیست اگر بگوییم سیاره کوچک ما در کنار ستاره عادی مان تنها مکان پذیرای حیات در عالم است اما تنها زیستگاهی که تاکنون در عالم می‌شناسیم زمین خودمان است. در اینجا به دلیل گستردگی مطلب بحث درباره حیات در کیهان را به حوزه کوچک تر آن یعنی منظومه خورشیدی محدود خواهیم کرد و به احتمال وجود حیات و سیارات و اقمار پذیرای آن می‌پردازیم. {در آزمایش فیلادلفیامثل اینکه انسان‌ها با موجودات فضایی برخورد داشته‌اند.}

گزینه‌های وجود زیست فرا زمینی

در منظومه خورشیدی غیر از زمین تنها سه گزینه وجود دارد که احتمال پیدایش حیات بر روی آنها بررسی می‌شود. می‌توانیم با اطمینان بگوییم زیست در بهرام (مریخ)، یکی از ماه‌های مشتری - اروپا و یکی از ماه‌های کیوان به نام تیتان می‌تواند پدید بیاید. کمربند زیست خورشید شامل سه سیاره ناهید (زهره)، زمین و بهرام است. (کمربند زیستی در سامانه خورشیدی یعنی جایی که سیاره‌ای با جو مناسب دارای آب به صورت مایع است و احتمال شکل گیری حیات تنها در این کمربند وجود دارد) سیاره زهره از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به زمین دارد. جرم آنها با هم برابر است و ضمناً ترکیبات اتمسفری اولیه دو سیاره شباهت زیادی با هم داشته‌اند اما سیاره زهره کمی نزدیک تر از زمین به خورشید است و این باعث عدم پایداری آب مایع در آن سیاره می‌شود. همچنین گاز کربنیکی که در جو آن قرار دارد باعث ایجاد خاصیت گلخانه‌ای شدید شده و دمای آن را تا ۵۰۰ سانتی گراد می‌رساند. بنابراین می‌بینید که از شرایط ابتدایی حیات یعنی آب مایع و جو مناسب برخوردار نیست.

۱- مریخ): سیاره دیگر کمربند حیات مریخ است که تاکنون بیش از دو گزینه دیگر کاوش شده‌است. در چند صد میلیون سال اول منظومه خورشیدی، مریخ نسبت به زمین شرایط بهتری برای پیدایش حیات داشته که به دلیل سریعتر سرد شدن مریخ بوده‌است. همین زمینه شرایط پیدایش باکتری‌ها را زیر پوسته مریخ ایجاد کرد. یعنی شرایط سطحی مریخ بسیار زودتر از زمین برای پیدایش زیست آماده شده‌است. یافته‌های اخیر مریخ‌نوردهای ناسا وجود آب در گذشته مریخ- احتمالاً حدود یک میلیارد سال قبل- را نیز تایید کرده‌اند. هرچند میزان آن و مدت زمان بقای آن همچنان مبهم است. علاوه بر این شواهدی دال بر وجود جوی ضخیم از co۲ در سال‌های آغازین این سیاره وجود دارد. شاید در همین دوره زیست در زیر سطح مریخ یا حتی بر سطح آن فرصت رشد یافته باشد اما به دلیل میدان مغناطیسی و گرانش ضعیف مریخ (حدود ۳۸ درصد جو زمین) باد خورشیدی جو آن را بیش از پیش پراکنده ساخت و سبب بخار شدن یا فرورفتن آب‌های سطحی به زیر سطح مریخ و یخ زدن آنها شده‌است. اخیراً نیز مدار گردهای مریخ نشانه‌های امیدوار کننده‌ای را از وجود منابع یخ- آب زیر سطح مریخ یافته‌اند.

بنابراین امکان زندگی بر روی مریخ کنونی بسیار کم است اما غیرممکن نیست. احتمالاً گرمای درونی آن به اندازه‌ای هست که لایه زیرین یخ را گرم کند و محیطی نسبتاً مساعد را برای میکروب‌های جان سخت مریخی ایجاد کنند. این باکتری‌ها در صورت وجود در سوخت و سازشان تولیدکننده متان هستند. جالب این است که شواهد اخیر مدارگرد مریخ نشانه‌هایی قطعی از وجود متان در جو مریخ دارد که یا بر اثر واپاشی‌های حاصل از زندگی باکتری‌ها به وجود می‌آیند یا بر اثر فعالیت‌های پیوسته آتشفشانی در جو پخش می‌شوند. این که آیا در دوره ابتدایی مریخ حیات شکل گرفته‌است یا حتی هنوز هم باکتری‌هایی زیر لایه‌های سطحی آن- جایی که احتمالاً آب مایع وجود دارد- زنده مانده‌اند هنوز بی پاسخ مانده‌است و جواب قطعی آن طی کاوش‌های آینده حاصل می‌شود.

(شهاب سنگ مریخی ALH۸۴۰۰۱ که ۱۳۰۰۰ سال پیش در قطب جنوب سقوط کرده‌است. در بزرگنمایی ۱۰۰ هزار برابر با میکروسکوپ الکترونی، ساختارهای کرم مانندی دیده می‌شود که دانشمندان آنها را مشابه سنگواره‌های زیست ابتدایی می‌دانند. اما هیچ چیز هنوز قطعی نیست.) بنابراین هر دو سیاره موجود در کمربند حیات را بررسی کردیم. (البته غیر از زمین) اما ممکن است در هر منظومه کمربندهای حیات متعددی وجود داشته باشد یعنی قلمرو حیات ابتدایی محدود به کمربند حیات دور هر ستاره نیست. اگر سیاره‌ای گازی اقماری بزرگ داشته باشد، نیروی جذر و مدی میان سیاره و اقمار درون این اقمار را گرم می‌کند. یعنی حتی اگر سیاره و قمرش نزدیک ستاره‌ای هم نباشند، انرژی مورد نیاز حیات ابتدایی تأمین خواهد شد.

۲- اروپا: سطح این قمر مشتری را اقیانوسی نیمه عمیق از آب فراگرفته و روی آن را لایه‌ای یخ ضخیم که شاید ضخامت آن ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر باشد، پوشانیده‌است و این لایه یخ به دلایل مجاورت با خلأ همواره در حال شکست و ترمیم است. این قمر هم اندازه ماه زمین است و منبع گرمایی درونی آن در اثر مکش گرانشی مشتری و دیگر قمرها بر اروپا به وجود آمده‌است. این گرما یخ‌های زیرین را ذوب می‌کند، در عین حال فشار یخ‌ها باعث می‌شود آب بخار نشود، در نتیجه ممکن است نوعی از حیات در آب زیرین شکل گرفته باشد. شکلی از حیات که متفاوت از حیات شناخته شده زمین خواهد بود. چون ژرفای یخ به حدی است که نور خورشیدی از آن نمی‌گذرد بر همین اساس حیات وابسته به نور خورشید نمی‌تواند در آنجا شکل بگیرد. اینکه آیا حیاتی در آنجا آغاز شده و تا کجا متحول شده‌است را نمی‌دانیم. با شروع ماموریت مدارگرد جیمو (JIMO) و مطالعه قمرهای یخی مشتری، اطلاعات نسبتاً کامل تری را درباره احتمال حیات در اروپا به دست خواهیم آورد. تنها زمانی می‌توانیم با قطعیت از حیات در اروپا صحبت کنیم که ناسا موفق شود کاوشگری را به اروپا بفرستد و با سوراخ کردن یخ‌ها، حیات دریایی را آزمایش کند که این امر با توجه به شرایط و ضخامت یخ به زودی امکان‌پذیر نیست.

(سطح یخی اروپا، شیارهای موجود یخ‌های ترک خورده سطح اروپا را از دید فضاپیمای گالیله در سال ۱۹۹۸ نشان می‌دهد.)

۳- تیتان: این قمر با قطری معادل ۵۱۵۰ کیلومتر دومین قمر بزرگ منظومه شمسی و حتی از سیاره‌های پلوتون و عطارد نیز بزرگ تر است. اما مهم‌ترین ویژگی آن وجود جو قابل توجه آن است که از نظر ترکیبات و فشار سطحی به زمین بسیار شبیه‌است. جو هر دو از نیتروژن (۷۸ درصد برای زمین و ۹۰ تا ۹۷ درصد برای تیتان) تشکیل شده و فشار جو در تیتان ۵/۱ برابر فشار جو در زمین است. البته دومین گاز فراوان در زمین اکسیژن و در تیتان متان است.

دورتا دور جو تیتان تا ارتفاع ۷۰۰ کیلومتری سطح غباری از ذرات متان وجود دارد. در عکس‌هایی که کاسینی اخیراً از این قمر بااهمیت گرفته نواحی تیره و روشن بسیاری دیده می‌شد. نواحی تیره احتمالاً دریاهای اتان و متان هستند که در دمای ۱۷۹- درجه سطح تیتان به وجود آمده‌اند و نواحی روشن باید قاره‌هایی بر سطح آن باشند. به دلیل دمای بسیار کم تیتان، احتمال وجود حیات در آن وجود ندارد اما این قمر ترکیبات آلی یعنی بلوک‌های سازنده حیات را در خود جای داده‌است. بنابراین نمونه‌ای عالی برای بررسی شرایط آغازین حیات است، یعنی چیزی شبیه زمین در ۵/۴ میلیارد سال پیش که اکنون می‌توان سیر تکوین حیات را بر روی نمونه‌ای آزمایشگاهی مطالعه کرد.

حال چگونه بر روی چنین قمری با اوضاع محیطی نه چندان مساعد حیات شکل می‌گیرد؟ تیتان یکی از مهم‌ترین عامل‌ها را دارا است و آن جوی پایدار است که مانند یک حفاظ محیط درون قمر را از فضای بیرون آن جدا می‌کند. مورد بعدی مانند پیدایش حیات ابتدایی بر روی زمین است. پرتوهای فرابنفش در برخورد با تیتان باعث شکسته شدن مولکول‌های نیتروژن، متان و سایر مولکول‌ها می‌شود و در نتیجه ترکیبات آلی بعدی شکل می‌گیرد. در نهایت چگالی ابرها به حدی می‌شود که امکان ریزش باران‌های هیدروکربنی را روی قمر بالا می‌برد که در صورت روی دادن این پدیده مهم، دریاچه‌ها و رودهایی از ترکیبات آلی سطح این قمر را می‌پوشاند. بنابراین شرایط حیات ابتدایی در مجاورت مولکول‌های آلی مساعد تر می‌شود و در آن صورت ما شاهد آن چیزی خواهیم بود که در حدود ۵/۴ میلیارد سال پیش در زمین آغاز شده‌است، تاکنون به چنین موجودات هوشمندی ختم شود. بسیاری از این حدسیات بعد از فرود هویگنس و تجزیه و تحلیل کامل داده‌های ارسالی آن قطعی خواهد شد.

با توجه به آنچه در بالا ذکر شد می‌بینیم احتمال این که در جای دیگری از منظومه شمسی هم بتواند شکل بگیرد صفر نیست. چنانچه شواهد حاکی از آن است که در زمانی دوردست در مریخ حیاتی ابتدایی وجود داشته و اکنون ممکن است در قمر اروپا ایجاد شده باشد و در آینده‌ای دور هم احتمال ایجاد آن بر تیتان وجود دارد، پس باید امیدوار باشیم که ما در این کیهان تنها نخواهیم بود.

۴- کوتوله‌های سرخ: اجرام زیست‌پذیر اطراف ستاره‌های کوتوله‌های قرمز بهترین نامزد برای میزبانی زیست فرازمینی هستند. درواقع بهترین جای کیهان برای یافتن حیات فرازمینی. کوتوله‌های قرمز فراوان‌ترین نوع ستاره در جهان هستند و هر یک از آن‌ها احتمالاً دارای سیاره‌ای هستند که در ناحیه زیست‌پذیرشان قرار گرفته است. این ناحیه بهترین شانس برای وجود حیات بیگانه را داراست. کوتوله‌های قرمز که ستاره‌های کوتوله M نیز خوانده می‌شوند، بیش از ۵٠ برابر تاریک‌تر از خورشید بوده و فقط ١٠ تا ٢٠ درصد آن جرم دارند. این اجرام کیهانی ٧٠ درصد ستارگان جهان را تشکیل می‌دهند.

فراوانی کوتوله‌های قرمز دانشمندان را به این فکر واداشت که شاید آن‌ها بهترین مکان برای کشف حیات بیگانه احتمالی باشند. منجمان به طور فزاینده‌ای در حال کشف سیارات مدارگرد در اطراف این ستاره‌ها هستند و پژوهش‌های جدید فضاپیمای کپلر نیز نشان داده دست کم نیمی از این ستارگان، سیارات صخره‌یی دارند که اندازه‌شان نصف تا چهار برابر زمین است. دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس با استفاده از مدل‌های رایانه‌یی شکل‌گیری سیاره‌یی دریافتند کوتوله‌های قرمز احتمالاً جهان‌های زمین‌مانندی را توسعه دهند و این که سیارات موجود در ناحیه زیست‌پذیر آن‌ها به اندازه کافی برای داشتن آب مایع، گرم هستند. پژوهشگران دریافتند سیاراتی که در نواحی زیست‌پذیر ستارگان کوتوله قرمز قرار دارند، می‌توانند مقادیر قابل‌توجهی از آب را انباشت کنند و در واقع هر یک از آن‌ها احتمالاً دارای ٢٥ برابر آب بیشتری نسبت به زمین باشد.

بیگانه‌ها در فرهنگ عامه

بیگانه‌ها نقش بسیاری در فرهنگ عامه‌ی امروز دارند که بخش بسیاری از آن به دلیل جنجال‌های

بشقاب پرنده

در دهه‌ی پنجاه میلادی و موج آثار

اپرای فضایی

بعد از آن است.

(LGM)،

،

زنومورف‌های

فیلم بیگانه،

و ... بیگانه محسوب می‌شوند.


|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ : پنج شنبه 18 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

اخترزیست‌شناسی یا دگرزیست‌شناسی نام رشتهٔ پژوهشی‌ای در زیست‌شناسی است که به بررسی امکان زیست فرازمینی می‌پردازد. اخترزیست‌شناسان به مطالعهٔ خاستگاه، تکامل و پراکنش زیست در کیهان می‌پردازند. این رشته برای اولین بار در ماه می ۱۹۹۸ توسط سازمان ناسا با ایجاد در (Ames) بنیان‌گذاری شد. در حقیقت اختر زیست‌شناسی حوزه تحقیق مشخصی ندارد، می‌توان گفت آن تلفیقی از چندین حوزه علمی می‌باشد که کاوش حیات برون زمینی و مطالعه دربارهٔ دیگر سیارات منظومه شمسی و قمرهایشان از منظر زیست‌شناسی، وضعیت حیاتی فضانوردان در شرایط خارج از زمین و نیز پی بردن به اینکه حیات روی زمین از کجا منشا گرفته است از وظایف اخترزیست‌شناسی است.

 

اهداف و دستاوردها

اختر زیست‌شناسی تنها با تکیه بر دستاوردهای علمی اخیر بطور شایسته‌ای گام به جلو برداشته است. این دانش به ما اجازه می‌دهد تا یافته‌های مربوط به اخترشناسی و زیست‌شناسی را در کنار هم بتوانیم بررسی کنیم. یک نمونه عالی از دستاوردهای اخترزیست‌شناسی را می‌توان در ماموریت‌های مریخ نوردان دانست که توانستند داده‌های بسیاری از شرایط محیطی حاکم بر مریخ نظیر ویژگی‌های جوی، شیمیایی، دما و سایر موارد جمع‌آوری و به زمین مخابره نمایند. تحقیقات انجام شده بر روی شدت دوست(اکستروموفیل)ها، یعنی موجودات زنده‌ای که شرایط سخت مثل دمای بالا و پائین و فشارهای غیر متعارف برای حیات را ترجیح می‌دهند، اطلاعات تکان دهنده‌ای از میزان تنوع این موجودات به ما داده است. این اطلاعات ما را به فکر فرو می‌برد که زندگی تقریبا در تمامی مکان‌های کره زمین در جریان است. ترکیب دو علم اخترشناسی و زیست‌شناسی منجر به پی بردن به این حقیقت شده است که برخی میکروبها قطعا می‌توانند در محیط کره مریخ بقا یابند. ولی با این حال هنوز موجود دارای حیاتی روی مریخ یافت نشده است. اخترزیست‌شناسی همچنین در پی یافت مکانهایی است که حیات را در خود جای داده‌اند. این دانش سوالات مهمی مطرح می‌کند:

  • منشا حیات در زمین چیست؟
  • چرا تا کنون موجود زنده‌ای در سایر سیارات یافت نشده است؟
  • آیا حیات قبلا در سیارات نابود شده است؟
  • آیا ما در این جهان تنها هستیم؟ اگر اینگونه است، چرا؟

 


|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ : پنج شنبه 18 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

یوفولوژی علم شناخت بشقاب پرنده ها می باشد. و یوفولوژیست ها کسانی هستند که بر روی این موضوع
به تحقیق می پردازند. و حوادث مختلف را تجزیه و تحلیل می کنند. یوفولوژیست ها از اقشار مختلف مردم
هستند.از دانشمندان گرفته تا مردم عادی که به این موضوع علاقه مند هستند. در اینجا بازهم اشاره میکنم
که 61 % از دانشمندان وجود بشقاب پرنده ها را تایید نموده اند. یعنی شما دوست عزیزی که مشغول
خواندن این کتاب می باشید نیزجز یوفولوژیست ها محسوب میشوید.
موضوعاتی که یوفولوژیست ها بر روی آنها مشغول به تحقیق می باشند ؟
1. رویت بشقاب پرنده ها : تا بحال بیش از چهار میلیون گزارش ( اعم از موثق یا غیر موثق- رسمی یا غیر
رسمی ) از سرتاسر جهان در مورد مشاهده اشیای پرنده و درخشنده ی عجیبی که مانورهای بسیار اعجاب
انگیزی انجام می دهند.به ثبت رسیده است. بیشتر این اشیا به علت مدور بودن به بشقاب پرنده معروفند. و
بیشتر دانشمندان و مردم بر این باورند که آن ها تحت هدایت هوشمندانه ای موجوداتی غیر انسان هستند.
که سال هاست کره زمین را مورد بازدید قرار داده اند.
2. دوایر گندم ( Crop Circle ) : منظور از دوایر گندم ، اشکال پیچیده و منظم هندسی است که در
مقیاس های بزرگ و در مزارع صاف و یکدست گندم یا ذرت بوجود می آیند.این اشکال بصورت دایره های
کوچک که بطور چرخشی روی هم خم میشوند.بوجود می آیند. که اگر از بالا و فاصله ای زیاد به آنها
بنگریم.شکل های بسیار عظیم و پیچیده و زیبایی هندسی رامیبینیم. در زیر چند مورد از این دوایر گندم را
می بینید :
این اشکال آنچنان پیچیده اند که کشیدن آنها حتی بر روی کاغذ نیز با اشتباه همراه است.حال آنکه این
اشکال طی مدت کمی از شب روی مزارع گندم آنهم بدون اطلاع صاحبان مزارع بوجود می آیند. دانشمندان
عقیده دارند.که موجودات فضایی با این کارشان سعی در انتقال اطلاعات و دادن پیام به دانشمندان زمین
هستند. مهمترین واقعه مربوط به دوایر گندم ، در سال 1990 روی داد. که عکس زیر مربوط به این حادثه
میباشد. در طی کمتر از یک شب شکل هندسی در ابعاد باور نکردنی بر روی مزرعه گندم نقش بسته.
در مورد این نوع وقایع می توانم ذکر کنم که بعضی معتقدند که ایجاد این اشکال توسط وزش بادها
است.ولی کافی است که شکل گندم ها را در عکس های زیر با هم مقایسه کنید.تا دریابید که وزش باد قدرت
شکستن خوشه های گندم از هم را ندارد. ( در ضمن قابل ذکر است که در شبی که این اتفاق افتاده آسمان
صاف بوده و باد شدیدی نمی وزیده )
3 . ربودن انسان ها : همه ساله در اقصی نقاط جهان گزارشاتی مبنی بر ربوده شدن انسان ها طی مدت
زمانی مشخص و سپس پیدا شدن آن ها در منطقه ای دیگر منتشر می شود.گمشدگان اکثرا فراموش میکنند.
که چه اتفاقی برای آنها افتاده است.( حافظه شان پاک شده است ) اما تمامی آنها در حین هیپنوتیزم و خواب
مغناطیسی به یاد می آورند که چه بر سرشان آمده جالب اینجاست که با توجه به فاصله ی زیاد ربوده شدگان
از همدیگر(( از قاره های مختلف و نژادهای مختلف )) همه آنها یک چیز را یا چیز های شبیه به هم تعریف
می کنند: موجوداتی کوچک و مهربان با توانایی تله پاتی با چشمانی مورب و سر بزرگ روی آنها زمایشاتی
انجام می دهند…
در بخش های بعدی حوادث گوناگونی را که در پیرامون این قضیه اتفاق افتاده برای شما شرح خواهم داد
4.ربودن حیوانات : گزارشات جالب در مورد چگونگی ربوده شدن حیوانات و یافت شدن جسد آنها در حالی
که علایمی روی بدنشان است که نشاندهنده ی آزمایشات مخصوص و عجیب با تکنولوژی بسیار بالا

میباشد.گاهی هم فلزاتی در بدن آنها یافت میشود.که در کره ای زمینی یافت نمی شوند. و نیز جسدشان دارای
تشعشعات رادیو اکتیو است.در همین مورد یک گزارش وجود دارد ( البته موثق بودن آن مورد تایید نیست )
که در روستایی در آرژانتین ، صبح هنگام وقتی که مردم روستا برای شروع کار به مزارع خود رفتند.با
صحنه ای عجیب برخورد کردند. تمامی گوسفندهای روستا مرده بودند. قسمت عجیب واقعه اینجاست که در
بدن هر گوسفندی چند سوراخ وجود داشت ( نزدیک گوش ها ) و خون بدن تمامی گوسفند ها مکیده شده
بود….
5. کتب باستانی و معماهای تمدنهای باستانی و آثار شگفت انگیزشان مثل اهرام مصر –خطوط نازکا- و
افسانه های بسیار جالب ( با نکات ظریف علمی ) در مورد خدایان باستان …..
در همین مورد به یک نکته جالب اشاره میکنم. و آنهم این که همانطور که میدانید میگویند که پیشینیان
معتقد بودند که زمین مرکز جهان است و بقیه ستارگان و سیاره ها به دور آن مشغول گردش هستند. کتیبه
ای که عکس آن را در زیر مشاهده می کنید.مربوط به 2500 سال ، قبل از میلاد مسیح می باشد. و 4500
سال قدمت دارد.در روی کتیبه شما میتوانید به وضوح ببینید که خورشید در وسط است و بقیه سیارات به
دور آن مشغول گردش هستند.
6. اظهارات دانشمندان معتبر- فضانوردان – خلبا نان – سیاسیون مبنی بر مشاهده و همکاری بعضی از
فرازمینی ها با انسان ها و همچنین ادعای بعضی افراد در مورد ارتباط با فرازمینی ها و ارائه مدارک جالب
توسط آنها…
در قسمت بعدی به یکی از این افراد عجیب به نام بیلی مایر می پردازیم که ادعای ارتباط با موجودات
فرازمینی را دارد.
7. بررسی حوادث مربوط به سقوط یوفوها و تاثیر آن ها بر پیشرفت علوم انسانی و پایگاه های سری در
آمریکا برای تحقیق روی یوفوهای ساقط شده – حادثه ی روزول
موارد هفت گانه گفته شده از موضوعاتی است که معمولا یوفولوژیست ها بر روی آنها به کار و تحقیق می
پردازند.اما در موارد گفته شده به افرادی اشاره کردیم . که مدعی اند با موجودات فضایی در ارتباطند. در
بین این افراد یک کشاورز سویسی به نام بیلی مایر از شهرت خاصی برخوردار است.


|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ : پنج شنبه 18 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

[تصویر:  46604569277546859874.jpg]

رخدادی عجیب در ماه محرم
واقعه عجیبی در یکی از ایام ماه محرم سال‌های دبستان، یعنی هنگامی که در کلاس سوم یا چهارم تحصیل می‌کردم، برایم رخ داد که هنوز خاطره خوش آن لحظات، در ذهن من باقی مانده است، هر چند ماهیت آن حادثه را به طور دقیق نمی‌توانم توضیح دهم.
واقعه از این قرار بود که من در یک ماه محرمی، روز دوازدهم، موقع اذان صبح از خانه خارج شدم و برای نماز صبح به مسجد پشت خندق (مسجد ولی عصر فعلی) رفتم وارد حیاط مسجد شدم، و در کنار حوضی که در سمت چپ قرار داشت، نشستم و مشغول گرفتن وضو شدم. پدرم داخل مسجد رفته بود و نماز جماعت صبح هم شروع شده بود. من همانطور که در کنار حوض نشسته بودم و در حال وضو بودم، احساس کردم حیاط یک مرتبه روشن شد، مثل اینکه نورافکنی به تابش درآمده باشد. در آن حال حس کردم نور از بالا می‌تابد، سرم را بلند کردم یک شی نورانی که تقریبا مکعب مستطیل بود و حدود دو متر طول داشت و عرض و ارتفاع آن هم حدود یک متر بود، دیدم که از بالا به سمت داخل حیاط مسجد به آرامی در حال فرود آمدن است. احساس می‌کردم افرادی داخل این هودج نورانی نشسته‌اند، ولی چیزی جز تلالو نور نمی‌دیدم،بعد دیدم آن شی نورانی در شمال شرق مسجد فرود آمد. آنگاه پس از چند دقیقه توقف، بلند شد و به حرکت درآمد. در هنگام برخاستن هودج، علی‌رغم اینکه برای نماز صبح می‌خواستم داخل مسجد بروم، بی‌اختیار دنبال آن به راه افتادم و دیدم پس از عبور از تکیه‌ی مسجد پشت خندق به تکیه‌ی بعدی، یعنی تکیه‌ی ((بیرون‌دژ)) رفت و در وسط آن تکیه فرود آمد،فاصله این دو تکیه شاید حدود دویست متر بود. پس از آن هودج دوباره بلند شد و در فضا به راه خود ادامه داد و من هم در کوچه آن را می‌دیدم. هودج به سمت شرق (سمت مشهد)حرکت کرد و بعد از چند دقیقه از نظرم غایب شد. در حالی که احساس عجیبی به من دست داده بود و از خود بی خود شده بودم، احساس یک شعف بی‌نظیر معنوی توام با کمی ترس و وحشت داشتم. پس از این ماجرا به سوی مسجد بازگشتم. وقتی به مسجد رسیدم، نماز جماعت صبح تمام شده بود. همان وقت در ذهن کودکانه‌ام به نظر می‌آمد که ارواح مطهر معصومین و فرشتگان با این هودج آمده‌اند و به این تکیه‌ها که محل عزاداری سالار شهیدان بود، سر زدند. این ماجرا خیال نبود، اتفاق افتاد و کاملا آنرا به چشم دیدم. البته همان وقت داستان را برای پدرم تعریف کردم که چنین منظره‌ای را مشاهده کردم. این حادثه یکی از حوادث به‌یادماندنی در تاریخ زندگی من است که با گذشت سال‌ها، هنوز ماهیت وابعاد آن برای من مشخص نشده است.

منبع: کتاب خاطرات دکتر حسن روحانی جلد اول


[تصویر:  28311456407046348441.jpg]

[تصویر:  92219568503722638119.jpg]


|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ : پنج شنبه 18 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

سلام دوستان...

نمیدونم چرا ولی فکر میکنم شدنیه ..چی شدنیه ؟ سفر در زمان شدنیه ، توقف زمان شدنیه...

طبق نظریه نسبیت انیشتین ، زمان یک صفحه است ، درست مثل یک کاغذ. زمان رو میشه خم کرد ، بازم مثل کاغذ...

اما من با خم کردنش کاری ندارم . با منجمد کردنش کار دارم ،بله منجمد کردنش..

سرما باعث کند شدن جنبش مولکولی یک ماده میشه ، اما اگه ما این ماده رو صفحه ی زمان در نظر بگیریم چی؟

اگه زمان یخ بزنه میشه یه کارایی کرد . فرض کنید :

یک ساعت مچی معمولی رو توی فریزر گذاشتید، قطعا سرعت چرخش عقربه ها به خاطر انجماد کمتر میشه ...

بعد هم یک ساعت معمولی تو دمای معمولی اتاق هم داشته باشید ،  با این کار خیلی راحت میشه به توقف زمان پی برد.

هر یک ساعتی که روی ساعت معمولی و ساعت های دیگه ای که بهش سرما ندادیم میگذره ، ممکنه فقط یک دقیقه رو اون ساعت یخ

زده نشون بده...

پس یعنی هر یک ساعت معمولی برابر است با = گذشت یک دقیقه در ساعت یخ زده

هیچی همین ... اگه در آینده دانشمندا بتونن صفحه زمان رو منجمد کنن ...

سفر در زمان صورت میگیره درست مثل آزمایش بالا

به نظر شما منجمد کردن زمان امکان پذیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ : سه شنبه 16 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

سلام دوستان قالب برگشت به حالت اولیه ...

 


|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ : جمعه 12 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری


" BLACK EYED CHILDREN "

بيشتر از ده سالي هست كه موضوع كودكان چشم سياه درفضاي مجازي پيچيده اما اين كودكان چشم سياه چه كودكاني هستند؟و آيا واقعي ميباشند؟بر طبق گفته هاي شواهد عيني آنها كودكان عجيب هستند كه اصرار بر ورود به منازل و ماشينهاي ديگران دارند!و اين تنها خصلت عجيب آنها نيست بلكه آنها چشمان بسيار سياه عجيبي دارند كه اينطور به نظر ميرسد كه مردمك چشم آنها كاملا كشيده شده و قسمت عنبيه و سفيدي چشم آنها را كاملا پوشانده است!

[تصویر:  95975253063261738974.jpg]

داستانهاي زيادي در اينترنت وجود دارد درمورد افراد بد شانسي كه با BEK ها برخورد داشته اند .آيا اينها واقعي و موجودات افسانه اي هستند؟اما در هر صورت موجودات ترسناكي به نظر مي آيند!و با وجود اين چه كسي ميخواهد كه چنين تجربه عجيبي را داشته باشد؟كودكاني با ظاهر غير انساني و چشماني ترسناك و كاملا سياه !كه در خونه اي رو ميزنن يا به شيشه ماشيني ضربه ميزنند!اولين و معتبر ترين مدارك در مبحث BEK از طرف شخصي به نام Brian Bethel كه روزنامه نگارميباشد منتشر شده است كسي كه مدعي برخورد داشتن با اين كودكان در سال 1998 ميباشد.

وي بيان كرده در حالي كه در ماشينش در پاركينگ نشسته بوده دو كودك به او نزديك شدند و در برخورد اول آنها كودكاني نرمال به نظر ميرسيدند ولباسهاي عادي بر تن داشتند و از آن فاصله 11 يا 12 ساله به نظر ميرسيدند اما وقتي كه داشتند به ماشين نزديك ميشدند احساس عجيبي به برايان دست داد .آنها نزديك شدند و گفتند كه قصد رفتن به سينما را داشتند ولي پولي همراه خود نياوردند و از وي درخواست ميكنند كه برايان آنها را به منزلشان برساند تا بتونند پولي براي رفتن به سينما با خود بياورند .ولي برايان از آنها معذرت خواهي كرده و درخواست آنها را رد ميكند ولي آنها دست بردار نبودند و دائما پافشاري ميكردند كه وارد ماشين برايان شوند و آنها را تا خانه شان برساند .و در آخر آنها عصباني ميشوند و چشمان آنها به رنگ سياه زغالي تغيير رنگ ميدهد طوري كه ديگر سفيدي چشمان آنها معلوم نبوده است !

برايان در آن لحظه احساس ناتواني و ترس عجيبي كرد ولي بر ترس خود غلبه كرده و آن مكان را ترك ميكند .اين داستاني كاملا وحشتناكه اما آيا اين داستان واقعيت دارد؟و داستانهاي ديگري هم وجود دارد كه توسط برخي شواهد عيني بازگو شده اند ولي همه آنها در چند قسمت به هم شباهت داشته اند!

كودكان چشم سياه همگي در حدود 12 تا 17 ساله به نظر ميرسيدند و لباسهايي همانند كودكان امروزي به تن داشتند و همه اين اتفاقات در زمان غروب آفتاب رخ داده است !

در همه اين موارد ترس آني و عجيبي به شاهدان عيني دست داده است و اين كودكان هميشه درخواست داشته اند كه آنها را به منزل يا ماشين يا هر جاي ديگري راه بدهندو در قبال نه گفتن به آنها هميشه اصرار كردند و حتي عصباني شده اند و تا زماني كه آن شخص در منزل ر ابر روي آنها نبسته و يا با ماشين محل را ترك نكرده است آنها در همان محل ميمانند و اصرار ميكنند و در آن مناطقي كه براي بار اول رويت شده اند ديگر توسط فرد ديگري ديده نشده اند!

اين چشم سياهها چه موجوداتي هستند؟آيا آنها كودكان معمولي هستند كه فقط چشماني متفاوت دارند؟و آيا آن حس عجيبي كه به شاهدان دست داده فقط بخاطر ظاهر متفاوت آنها و اصرار آنها در آن شرايط نامناسب بوده باشد؟و آيا موارد ديگري هم وجود دارد كه ما از آنها بيخبر هستيم؟آيا اين ها موجودات ماورائ طبيعي هستند كه به شكل كودكان انسان تغيير شكل داده اند؟ باور بكنيد يا نه اينها موجودات عجيبي هستند!


|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری
آيا ميدانيد چه تعداد تمدن هوشمند فضايي وجود دارد؟Reviewed by مهران مافی on May 31Rating:

مارک تامپسون عضو انجمن ستاره‌ شناسی سلطنتی و مجری برنامه نجومی بی‌بی‌سی  تلاش کرده تا براساس معادله مشهور دریک نشان دهد که چه تعداد تمدن فضایی با قابلیت برقراری ارتباط در کهکشان ما وجود دارد.

«دیگر کافی است!

من ۲۰ سال است که به آسمان شب خیره شده‌ام و حتی یکبار نیز چیزی ندیده‌ام که در من سوء ظنی ایجاد کند که شاید یک گردشگر فضایی آمده تا به زمین نگاهی بیاندازد.»

این سخنان مارک تامپسون عضو انجمن ستاره‌شناسی سلطنتی انگلستان و مجری برنامه نجومی بی‌بی‌سی است.

به گزارش دیسکاوری وی با افراد زیادی برخورد داشته که می‌گفتند شیء پرنده ناشناسی یا همان یوفو را دیده‌اند.

به گفته وی از نظر علمی این سخن آنها به طرز وحشتناکی سطحی است.

آنها به احتمال زیاد یک چیز ناشناخته را دیده‌اند و ممکن است به نظر برسد که آن شی پرواز می‌کند.

هر چه که بوده مطمئنا یک شیء بوده اما به این معنی نیست که این شیء یک موجود فضایی است.

تامپسون می‌گوید که وی تاکنون چیزی ندیده که باعث شود فکر کند یوفوها منشاء فضایی دارند.

اما در عین حال تاکید می‌کند که اگر از او سوال کنید که آیا فضایی‌ها وجود دارند، با صدای بلند تصدیق خواهد کرد که : «بله، آنها وجود دارند.»

این موضوع که آیا یوفوها واقعا موجودات فضایی هستند بحثی است که سابقه چند ده‌ ساله دارد.

اما صرف نظر از این موضوع سوال درباره حیات میکروبی در منظومه شمسی یا حیات هوشمند در کل عالم یک موضوع مجزا و فریبنده است.

اگر «آنها» آن بیرون باشند و با توجه به هدف این مقاله بگذارید فرض کنیم که آنها وجود دارند ما باید منتظر چه تعداد تمدن فضایی باشیم؟

اخترشناس آمریکایی فرانک دریک نخستین کسی بود که در دهه ۱۹۶۰ نخستین جستجوی واقعی را برای سیگنال‌های رادیویی بیگانگان فضایی در کیهان آغاز کرد.

در کنار این جستجو وی برای تخمین تعداد تمدن‌های فضایی موجود در کهکشان راه‌ شیری که ما در عمل می‌توانیم بی‌ درنگ با آنها ارتباط برقرار کنیم معادله‌ای ارائه کرد.

معادله مشهور وی یک احتمال جالب است که با پارادوکس فرمی ارتباط زیبایی دارد.

به طور خلاصه پاردوکس فرمی می‌گوید که : «اندازه جهان هستی و عمر آن نشان می‌دهد که باید موجودات و تمدن‌های فضایی پیشرفته دیگری وجود داشته باشند. اما اگر چنین است پس چرا ما تاکنون آنها را ندیده‌ایم و این تمدن‌ها به ما سر نزده‌اند؟»

پاردوکس فرمی بیان می‌کند که صرف‌ نظر از تعداد تمدن‌هایی که از این رابطه استخراج می‌شوند به نظر می‌رسد که مدارک چنین ارتباطات بین تمدنی دارای یک فقدان آشکار است.

 

معادله دریک

 

اگر پارادوکس فرمی را کنار بگذاریم و از جنبه ریاضی به معادله دریک نگاه کنیم، این معادله در فرم اصلی خود به صورت زیر است:

 

N = R* × fp × ne × fl × fi × fc × L

 

شاید در نگاه اول این معادله خیلی ترسناک به نظر برسد اما در حقیقت فهم آن بسیار ساده است.

هدف این معادله این است که به جای حدس‌های کلی با استفاده از چند عدد که بر اساس دانش فعلی خود می‌توانیم آنها را تخمین بزنیم عدد جادویی N را به دست آوریم عددی که تخمینی از تعداد تمدن‌های قابل ارتباط در کهکشان راه شیری است.

بگذارید ابتدا با R* نرخ متوسط شکل‌ گیری ستارگان در کهکشان خود شروع کنیم.

این ضریب عجیب به ما کمک می‌کند تا با درک تعداد ستارگانی که هر سال در کهکشان راه شیری متولد می‌شوند دریابیم که چه تعداد تمدن فضایی هر سال ممکن است متولد شوند.

تئوری‌های موجود پیشنهاد می‌کنند که این عدد برای کهکشان راه شیری در حدود ۱۰ ستاره در سال است.

ضریب دوم در معادله بالا fp بیانگر درصدی از ستارگان مذکور است که دارای سیاره هستند.

بر اساس دانش فعلی ما این عدد چیزی حدود ۵۰ درصد است.

برای تخمین سایر ضرایب معادله بالا نیازی نیست تا این حد از زمین دور شویم و کافی است تا نگاهی به منظومه شمسی خودمان داشته باشیم.

ضریب ne بیانگر تعداد سیاراتی است که می‌توانند میزبان حیات باشند.

ضریب fl نیز بیانگر درصدی از این سیارات است که حیات در روی آنها می‌تواند شکل بگیرد.

با نگاهی به منظومه شمسی می‌توان گزینه‌های مختلفی را برای این ضرایب پیدا کرد.

 

موقعیت خورشید در کهکشان راه شیری - همراه برتر

موقعیت خورشید در کهکشان راه شیری – همراه برتر

 

به طور آشکار زمین می‌تواند از حیات پشتیبانی کند و احتمالا در گذشته مریخ نیز چنین حالتی داشته است.

این مطلب باعث می‌شود که عدد ۲ را برای ضریب اول پیشنهاد کنیم اما شاید لازم باشد که در تخمین خود قمرهای خاص منظومه شمسی (اروپا در مشتری و تیتان در زحل) را نیز در نظر بگیریم.

اگرچه حیاتی که در این قمرها می‌تواند شکل بگیرد ممکن است خیلی ابتدایی یا عجیب باشد اما در نظر گرفتن آنها ما را به عدد ۴ برای ضریب ne می‌رساند.

درصدی از این سیارات که حیات می‌تواند روی آنها شکل بگیرد حداقل ۱ است اما می‌توان فرض کرد که اگر شرایط مناسب فراهم باشد حیات در یک زمان نامعلوم و به یک شکل ناشناخته در همه آنها می‌تواند تکامل یابد.

پس ضریب fl را همان ۱۰۰ درصد در نظر می‌گیریم.

پس از مقادیر بالا اکنون می‌توان چند مقدار دقیق و قابل اعتماد را برای ضرایب نهایی معادله دریک در نظر گرفت.

ضریب fi بیانگر درصدی از سیارات قابل سکونت است که حیات هوشمند در آنها تکامل یافته است.

با توجه به اینکه در منظومه شمسی ما تنها یک جا را سراغ داریم که چنین حیات هوشمندی روی آن شکل گرفته باشد می‌توان مقدار ۲۵ درصد را برای این ضریب در نظر گرفت.

به گفته بنیادستی که مسولیت جستجوی حیات فرازمینی را بر عهده دارد fc بیانگر  «درصدی از تمدن‌های فضایی است که به یک فناوری دست یافته‌اند که می‌تواند نشانه‌های قابل ردیابی از وجود آنها در فضا به جا بگذارد.»

در نتیجه این ضریب به مقدار ناچیز ۱ درصد کاهش می‌یابد.

در نهایت به ضریب L می‌رسیم مدت زمانی که تمدن مورد نظر نشانه‌های قابل ردیابی را در فضا پخش کرده است.

اگر انسان را به عنوان نمونه در نظر بگیریم دستیابی به چنین حدی از پیشرفت فناوری را می‌توان در حدود ۱۰۰۰ سال تخمین زد.

 

 

عدد تکان دهنده

 

اگر تمام اعدادی را که در بالا به آنها اشاره شد در معادله دریک قرار دهیم به عدد تکان دهنده‌ای خواهیم رسید:

تعداد تمدن‌های موجود در کهکشان راه شیری که ما قادریم همین لحظه با آنها ارتباط برقرار کنیم تنها ۵۰ تمدن است!

تخمین زده می‌شود که در حدود ۴۰۰ میلیارد ستاره در کهکشان راه شیری وجود داشته باشد اما از این میان تنها ۵۰ تمدن فضایی وجود دارد که ما می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم.

کافی است تا نگاهی به مقیاس پهناور کهکشان راه شیری بیاندازید که بیش از ۱۰۰ هزار سال نوری پهنا دارد.

آنگاه در می‌یابید که شانس ما برای اینکه در یک فاصله مناسب برای برقراری ارتباط با سایر تمدن‌های فضایی باشیم چقدر اندک است.

مساله‌ای که خیلی نا امید کننده به نظر می‌رسد.

اما آیا این بدان معناست که ما باید از تلاش خود برای یافتن حیات فرازمینی دست برداریم؟

با توجه به تعداد اندک آنها در کهکشان ما یافتن سوزن در انبار کاه بسیار آسان‌ تر به نظر می‌رسد!

اما تامپسون اعتقاد دارد که بر خلاف این نکته ما باید به جستجوی خود برای یافتن عموزاده‌های فضایی خود ادامه دهیم.

به گفته وی مساله قابل توجه درباره نوع بشر، تمایل خدشه‌ ناپذیر او برای جستجو و اکتشاف است.

اگرچه یافتن تمدن‌های فضایی کار بسیار سختی است اما این طبیعت ماست که برای آن تلاش کنیم.

اگر گزینه دیگر این باشد که دست روی دست بگذاریم، هیچ کاری نکنیم، و فرض کنیم که ما تنها هستیم، به نظر شما بهتر است کدام گزینه را انتخاب کنیم؟

همراه برتر /


|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

نوادا ،راشل
ما به عنوان یک گروه کوچک توریستی «راشل» نوادا را ترک کرده بودیم و در ابتدای ورودی منطقه 51 در صندق پستی «سیاه» توقف کردیم.
{توضیح: the black mail box یا صندوق پستی سیاه ، صندوقی است که در منطقه 51 در راشل نوادا قرار دارد در گذشته رنگ آن سیاه بود ولی حال رنگ آن سفید است، سابقا عده زیادی از شکارچیان فرازمینی ها باور داشتند که این صندوق توسط فرا زمینی ها و دولت مردان برای رد و بدل کردن پیفام مورد استفاده قرار میگرفته است}
در اوایل آن روز ما یک هلیکوپتر در منطقه دیدیم و دو نفر از اعضای گروهمان اصرار داشتند که ما توسط مردی در یک ماشین آبی رنگ در حال تعقیب شدن هستیم. زمانی که داشتیم کارهای توریستی خودمان را در اطراف «صندوق پستی سیاه» انجام میدادیم ، یکی از اعضای گروه فریاد کشید که باعث شد همه ی ما برگردیم.
دو یا سه نفر شروع به گرفتن عکس از یک شی درخشان در آسمان کردند آن شی. برای چند ثانیه در آسمان شناور بود، به نظر می رسید که در جهات مختلف به عقب و جلو حرکت می کرد و بعد از 30 ثانیه یا بیشتر با یک سرعت باور نکردنی شروع به پرواز کرد .
من صدایی که از آن شی بیاید نشنیدم، ولی مطمئنا جا خوردم!
مشخص بود که همه خیلی هیجان زده شده بودند، اما عجیب تر اینکه خانمی از آلمان در گروه ما بعد از رویت آن شی حالش به هم خورد. زمانی که ما به ورودی منطقه 51 رسیدیم این خانم با نگاه مردانی در کامیونی سفید که روی تپه ای قرار داشت حالش بد شد.
من فکر کردم که شما باید این عکس ها را داشته باشید، اما نمی خواهم که مشهور شوم. می توانم به شما در مورد یک چیز اطمینان بدهم و آن اینکه دیگر هیچ وقت به منطقه 51 بر نمی گردم.

Area 51

Area 51

Area 51


|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

به عقیده دانشمندان در حالی که انبوهی از کاوشگرهای فضایی در منظومه شمسی مشغول به کار هستند ما هنوز دانش چندان زیادی درباره زمینی که روی آن زندگی می‌کنیم در اختیار نداریم.

سال‌هاست سازمان‌های فضایی همچون ناسا و اسا با صرف هزینه‌های نجومی تلاش می‌کنند سرنخ‌هایی درباره آنچه "حیات بیگانه" یا "حیات فرازمینی" عنوان می‌شود به دست آورند، اما شاید راز حیات بیگانه در زمین نهفته باشد.
 
طراحی و ساخت پیشرفته ترین سیستم‌های اکتشافات فضایی از جمله کاوشگرها و تلسکوپ های قدرتمند نمود بارز چنین نگرشی است. با این حال کم نیستند گروه هایی که برای دستیابی به چنین سرنخ هایی همیشه به آن بالا فکر نمی کنند. عقیده بر این است که زمین در دل خود رازهای کشف نشده حیرت انگیزی دارد که با کشف آنها پرده از نوعی حیات برداشته خواهد شد که با آنچه برای ما آشناست، تفاوت چشمگیری دارد.

این روزها ناسا هم در فضا و هم روی زمین به دنبال کشف سرنخ هایی درباره اشکالی از حیات است که به آن "حیات بیگانه" گفته می‌شود. البته بسیاری ترجیح می دهند از عنوان "حیات فرازمینی" استفاده کنند، اما بیگانه یا فرازمینی، هرچه باشد نه تنها در نگاه اول هیجانی غیرقابل انکار در دل خود دارد بلکه از منظری دیگر برای دانشمندان از اهمیت خاصی برخوردار است. آنها فکر می کنند با کشف احتمالی چنین سرنخ هایی از وجود نوعی خاص و البته متفاوتی از حیات آگاه خواهند شد که می تواند راز بزرگ چگونگی ایجاد حیات را برای همیشه برملا کند.

بتازگی گروهی از محققان جوان به سرپرستی یکی از دانشمندان ناسا راهی یکی از قدیمی‌ترین مناطق آتشفشانی در پارک ملی آتشفشان "لاسن" آمریکا شده اند. آنها در خلال بررسی های خود وارد دهانه این آتشفشان قدیمی و غیرفعال شده اند تا نمونه برداری های جالب توجهی انجام دهند. 

اخبار, اخبار علمی, حیات بیگانه این بار در سیاره‌ی خودمان

نکته مهم این که دمای سنگ‌ها در زمانی که آتشفشان فعال بوده تا ۲۴۰ درجه فارنهایت نیز می رسیده که برای ادامه حیات گونه های شناخته شده شرایطی غیرقابل تحمل را رقم می زند، با این حال محققان موفق شدند ردپای گونه های میکروبی را پیدا کنند که در چنین دمایی توانایی ادامه حیات داشته اند، گونه هایی که ۳٫۵ میلیارد سال پیش ساکن زمین بودند. تفاوت قابلیت ادامه حیات در میان این گونه های حیاتی دانشمندان را امیدوار می‌سازد که نه تنها در خارج از اتمسفر، بلکه در دل سنگ های زمین نیز بتوان سرنخ هایی درباره شکل دیگری از حیات پیدا کرد. 

اخبار, اخبار علمی, حیات بیگانه این بار در سیاره‌ی خودمان

 
تصویری از یک کرم هیدروترمال که ۵۲۵ بار بزرگنمایی شده است. این موجود در منافذ هیدروترمال در اطراف مناطق زلزله خیز، آتشفشان ها و صفحات تکتونیکی زندگی می کند.

این نکته که درخشندگی آنها دقیقا به چه دلیل به وجود می آید هنوز بر زمین شناسان پوشیده است هرچند مطالعات گسترده ای در این زمینه انجام شده است. نظریه های متعددی مطرح شده که براساس اکثر آنها چنین درخشندگی عجیبی به واسطه واکنش های شیمیایی شکل می گیرد که طی هزاران سال روی داده و حتی شاید ناشی از فرآیندهای اکولوژیکی باشد که هنوز جوابی برای آن پیدا نشده است، اما در دل جوابی که در نهایت ارائه می شود احتمالا سرنخ هایی درباره اشکال دیگری از حیات نیز وجود خواهد داشت.

پروفسور کارل کلند، از دانشگاه کلرادو نگاه متفاوتی دارد. او باور دارد درخشندگی این نوع بیابان ها ریشه در دنیای زیستی غیرقابل مشاهده ای دارد.

کارل می گوید: این احتمال وجود دارد که زمین فقط متعلق به ما و حیاتی که می شناسیم، نباشد. به بیان دیگر احتمالا ما در کنار گونه‌هایی از میکروب ها زندگی می کنیم که ساختار شیمیایی آنها کاملا متفاوت با شناخته های ماست.

اما ایده هیجان انگیز دیگری نیز مطرح است. فرض کنیم به سرنخ هایی دست یابیم که نشان دهد در زمین تنها نیستیم و در کنار گونه های میکروبی ناشناخته و کاملا متفاوت با تصوراتمان زندگی می کنیم. اگر فرضی که پیشتر مطرح شد حقیقت داشته باشد باید این انتظار را داشته باشیم که حیات بیگانه همچون زمین در گوشه و کنار کهکشان ها نیز وجود داشته باشد و این همان نظریه هیجان انگیزی است که پاول دیویس از دانشگاه آریزونا مطرح می‌کند: اگر حیاتی که به آن "بیگانه" گفته می‌شود در زمین هم وجود داشته باشد پس باید تصور کرد جهان مملو از چنین اشکالی از حیات است.

وجود احتمالی حیات بیگانه نکات دیگری را هم به همراه دارد. برخی دانشمندان از عنوان "حیات در سایه"  برای توصیف این گونه حیات احتمالی استفاده می کنند و معتقدند با وجود تمام پیشرفت هایی که در عرصه اکتشافات فضایی صورت گرفته هنوز زمان آن فرا نرسیده که از مرزهای زمین خارج شویم.

به عقیده آنها در حالی که انبوهی از کاوشگرهای فضایی در منظومه شمسی مشغول به کار هستند ما هنوز دانش چندان زیادی درباره زمینی که روی آن زندگی می کنیم در اختیار نداریم. همزمان این نکته مطرح می شود که ابزارهای اکتشافی ویژه جستجو در زمین هنوز برای بررسی ریشه حیات شناخته شده در سیاره مادر ناقص است حال آن که قرار است از آنها برای کشف و بررسی حیات بیگانه احتمالی نیز استفاده شود!
 
بسیاری از دانشمندان معتقدند احتمالا حیات در زمین بیش از یک شکل دارد؛ حیات استاندارد شبیه ما و دیگر موجوداتی که می شناسیم و حیات غریبه یا همان بیگانه. همه ریزارگانیسم هایی که تاکنون در زمین کشف شده از ساختار زیستی مشابه ما انسان ها برخوردار استT، پروتئین هایی که از حداکثر ۲۰ آمینو اسید ساخته شده و کد ژنتیک DNA که فقط از چهار پایه شیمیایی تشکیل شده است، آدنین، کایتوسین، گوانین و تایمین.

اما نکته مهم اینجاست که حدود صد آمینواسید و شمار زیادی پایه در طبیعت وجود دارد. دانشمندان فکر می کنند در گذشته این احتمال وجود داشته که اشکال مختلفی از حیات با ساختار زیست شیمیایی بسیار متفاوتی نسبت به ما ساکن زمین بوده است، اما نکته مهم تر این است که شاید هنوز هم برخی از آن گونه ها در عصر کنونی نیز حیات داشته باشند.

 


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

اخترشناسان با استفاده از تلسکوپ هابل موفق به شکار یک ساختار منحصربفرد در فضا شده‌اند که مانند یک رشته مروارید در آسمان شب دیده می‌شود.

این ساختار غیرعادی بطول 100 هزار سال نوری، در حقیقت مسیر برخورد و ادغام دو کهکشان بیضوی است که اطلاعات جدیدی از ابرهای ستاره‌ای در اختیار محققان قرار می‌دهد.

این دو کهکشان بیضوی غول‌پیکر در حال ادغام، در عمق خوشه کهکشانی SDSSJ1531+3414 در صورت فلکی تاج شمالی قرار دارند.

به گفته «گرانت ترمبلی» از رصدخانه جنوبی اروپا، پیش از این هرگز چنین ساختاری - شبیه یک رشته مروارید - در کهکشان‌های بیضوی در حال ادغام رصد نشده بود.

خوشه ستاره‌ای جوان آبی رنگ در این تصویر، در زنجیره‌ای مجزا با فاصله 3000 سال نوری از یکدیگر قرار دارند.

شکل عجیب این ساختار ناشی از بادهای اطراف هسته دو کهکشان غول‌پیکر در حال ادغام است و اخترشناسان هنوز توضیح دقیقی در خصوص منشأ و سرنوشت این ساختار منحصر بفرد ارائه نکرده‌اند.

 


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

دانشمندان سرانجام پیام‌هایی عجیب از طرف موجودات فضایی و یا پدیده‌های علمی کشف نشده، دریافت کردند.

کار‌شناسان حوزه فضا به تازگی خبر داده‌اند که پیام‌های رادیویی پر راز و رمز و همین طور فرکانس‌های عجیبی از خارج از کهکشان راه‌شیری توسط ماهواره‌های گیرنده امواج صوتی خود، دریافت نموده‌اند.

گفتنی است، براساس ادعای کار‌شناسان این سیگنال‌های عجیب و غریب برای مدت چند میلی ثانیه شنیده می‌شود و بعد به طور ناگهانی خاموش می‌شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، اولین بار این سیگنال‌های مرموز در سال ۲۰۰۷ شناسایی شدند و حال دوباره در سال ۲۰۱۴ این امواج فضایی ردیابی شده‌اند.

کار‌شناسان اعتقاد دارند، این امواج یا یک پدیده نجومی ناشناخته علمی است و یا یک پدیده غیرمعمول که علم نمی‌تواند، پاسخی برای آن در اختیار قرار دهد.


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

خداوند در قرآن فرموده:آسمانها و زمین و جنبندگانی که در میان آنها در حرکت اند!آیا منظور از جنبندگان میان آسمان و زمین پرندگانند یا موجوداتی دیگر؟در جهان میلیاردها کهکشان وجود دارد و در هر کهکشان میلیارد ها ستاره و منظومه آیا این همه ستاره بی حکمت آفریده شده البته که نه حکمتی وجود دارد خداوند در قرآن کریم از موجودات دیگری هم سخن گفته و آنان را جنبنده خطاب کرده به معنی حرکت کننده بین آسمان ها و زمین!


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

 

ديده شدن پرنده هاي آهنين در آسمان بلژيک

از تمامي گزارش هاي رسيده مبني بر ديده شدن يوفو، يکي از پرونده هايي که بيشترين شاهدان را دارد، مورد بلژيک سال 1989 است که تقريبا حدود 30 گروه مختلف و سه گروه پليس که هر کدام در ايستگاه خاصي حضور داشتند، آن را گزارش کرده اند و در تمامي اين گزارش ها ديده شدن شيء پرنده مثلثي شکل و مسطح با چراغ هايي زير آن در ارتفاع پايين به ثبت رسيده است. به گفته شاهدان، هنگامي که يوفو از آسمان شهر لي يژ بلژيک به طرف مرز هلند و آلمان مي گذشت، هيچ صدايي از اين جسم ناشناخته غول پيکر به گوش نمي رسيد. چندماه پس از اين ماجرا، اتفاق شگفت انگيز ديگري به وقوع پيوست. بدين ترتيب که در30 مارس سال1990 يکي از کاپيتان هاي پليس ملي بلژيک با قرارگاه نظامي کشور تماس گرفت و با عصبانيتي توام با اضطراب خبر عبور يک شيء بزرگ مثلثي شکل را از آسمان بلژيک داد و همزمان با اين تماس، رادارهاي دو ايستگاه زميني که يکي از آنها ايستگاه کنترل ناتو در نزديکي شهر گلونز واقع در شمال شرقي بروزل بود، از به ثبت رسيدن سيگنال هايي مبني بر وجود جسم ناشناخته اي در صفحه هاي نمايش خود خبر دادند. پس از اينکه سيستم اطلاع رساني تمامي پايگاه ها فعال شد، مسؤولان با کمال تعجب مشاهده کردند که چهار ايستگاه ديگر گزارشي مشابه دو ايستگاه ديگر دريافت کرده اند. همه ايستگاه ها خبر دادند که شيء ناشناخته روي صفحه رادار آنها به آرامي در حال حرکت است و سيگنال هايي ارسال مي کند که به هيچ عنوان قابل شناسايي نيستند. سريعا دستور به پرواز درآمدن دو جنگنده اف 16 براي شناسايي جسم ناشناخته پرنده صادر شد و يکي از جت ها رادارش را روي جسمي که مثل نقطه کوچکي در صفحه علامت مي داد، قفل کرد. به گزارش خلبان تنها چند ثانيه پس از اينکه روي هدف متمرکز شد، هدف مورد نظر سرعتش را افزايش داد و به سرعت از محدوده رادار دور شد و بدين ترتيب پس از يک ساعت عمليات تعقيب و گريز پرنده ناشناخته در آسمان شب بروزل ناپديد شد؛ «يوفو با سرعت بسياري که حاکي از داشتن تکنولوژي بسيار بالا بود مانور داد و رادار حدود پنج ثانيه اي علامت داد که جسم پرنده از ارتفاع 3048 متري به 153 تغيير ارتفاع داده اما دوباره به سرعت به ارتفاع اوليه برگشت». اين نکته قابل توجه را خلبان جت اف 16 هنگام تعقيب يوفو گزارش کرد. تا چندماه مردم شب و روز همچنان يوفو را در آسمان مي ديدند و بيشتر از 1000 مورد گزارش ديده شدن اين جسم پرنده ناشناخته به پليس داده شد. به اظهار شاهدان اين جسم آن قدر در ارتفاع پايين حرکت مي کرد که با چشم غير مسلح هم ديده مي شد و داستان يوفو به يکي از مهم ترين موضوعات رسانه هاي بلژيک تبديل شد. شاهدان به محض ديدن شيء پرنده دوربين هايشان را روي آن تنظيم مي کردند و عکس مي انداختند تا به خيال خودشان سند معتبري تهيه کنند اما مسأله رمزآلود اين ماجرا در اين بود که هرچه مي کوشيدند تا از اين پرنده آهنين عکس بگيرند به هيچ عنوان امکان پذير نبود و هنگام ظاهر کردن نگاتيوها تمامي عکس هاي گرفته شده يا تار مي شد يا مي سوخت. پروفسور آگوست ميسن- استاد فيزيک دانشگاه کاتوليک در لووين- نور مادون قرمزرا علت اصلي تار شدن تمامي عکس هاي گرفته شده خواند و حتي او براي اثبات کردن اين تئوري، شيئي را در معرض اشعه مادون قرمز قرار داد و سپس از آن عکس گرفت. نتيجه دقيقا همان چيزي بود که براي عکس هاي گرفته شده از يوفوي مثلثي اتفاق افتاد. با همه تلاشي که مردم براي داشتن کوچک ترين مدرکي از يوفو به کار بستند سرانجام يکي از شاهدان موفق شد در ماه آوريل سال 1990 از فيلم ويدئويي اي که گرفته بود عکسي تهيه کند. در آن عکس سطح زيرين شيئي که در سه نقطه آن چراغ هايي روشن بود به خوبي نشان داده شده بود و اين فريم عکس در سراسر جهان به نمايش گذاشته شد که نمونه کلاسيک از يک يوفو است. با وجود نزديک به 1000 شاهد ماجرا، جت هاي فرستاده شده براي تعقيب يوفو، تاييد رادارها و نظاميان ديده شدن يوفوها در بلژيک يکي از مستند ترين مواردي است که نمي توان آن را انکار کرد.
منبع: نشريه سرنخ- ش 38

|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ : دو شنبه 1 دی 1393
نویسنده : غزل غفاری

سلام دوستان . قالب وبلاگ رو عوض کردم ...

نظرتون چیه ؟ این خوبه یا همون قبلیه رو بزارم ؟

نظر plz


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3

آخرین مطالب

/
خوش آمدید... هر کهکشان میلیارد ها ستاره و سیاره دارد و در جهان میلیارد ها میلیارد کهکشان وجود دارد. بنابراین امکان وجود حیات در کرات دیگر بسیار زیاد است. اینکه فکر کنید ما در این جهان تنهاییم احمقانه است پس بیایید بگوییم ما تنها نیستیم...